perjantai 4. tammikuuta 2013

205. Uuden vuoden taukoilu päättynyt!

Heippa taas, ja pahoittelut vähän pidemmästä tauosta! Olin isäni luona perjantaista torstaihin, joten tallilla en käynyt. Mutta hyvää ja onnellista uutta vuotta nyt kuitenkin kaikille!
Tänään kuitenkin kävin tallilla, ja oli tosi kiva päästä taas hevosen selkään. Käytiin Siljan kanssa reipas tunnin maasto, ja huomasin kyllä miten Esterikin oli innoissaan maastoilusta ja uusista maisemista! Se on kyllä nyt maastoillut ahkerasti viime aikoina, mutta nyt mentiinkin ihan uudelle reitille. Mentiin tien yli ja sieltä jatkettiin sitten syvemmälle metsään ja pikkuteille. Otettiin ihan reippaita laukkapätkiäkin, ja monessa kohtaa ponit kyllä todellakin lähtivät lapasesta, vaikka alkumatkasta ne olivat molemmat hidastelleet vaikuttavasti...


Huomenna onkin tiedossa hyppypäivä mikäli sää ja kentän pohja sallii, mutta sitä odotellaan jo innolla! :) Olen hypännyt viimeksi noin kuukausi sitten. Sitä sitten kokeillaan, millä mielillä Esteri ottaa esteet taas tauon jälkeen. Hyppypäivä olisi kuitenkin harjoitus ensi viikon estevalmennusta varten. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti