maanantai 21. tammikuuta 2013

211. Lisää harmaita poneja!

Koulun jälkeen juoksin kotiin ja sitten lähdettiinkin heti Aramaralle estetunnille, ja yllätyin kun sain connemararuuna Burneyn! :) En ollutkaan taas aikoihin mennyt sillä, joten sitä oli taas ihan mukava kokeilla.
 Mentiin tänään paljon tekniikkaa, ja Burney oli ihan superhyvä! Se kuunteli hyvin ja toimi heti miten pyydettiin. Tehtiin aluksi puomin jälkeen käyntisiirtyminen, sitten ravissa seuraavat puomit. Tulin tätä vain pari kertaa, kun Burney oli niin hyvä. Sitten toisista puomeista tehtiin ns. maahan kaivettu este, niinkuin se oli tosi leveä ja puomien toiset päät oli tosi lähellä toisiaan ristikkäin maassa. :D Se piti tulla laukassa niin, ettei hevonen juurikaan hypännyt eikä itse pitänyt yhtään mennä mukaan. Hepat vaan laukkasi siitä yli, otti vaan vähän isomman laukka-askeleen.
Sitten tultiin sitä maahan kaivettua ympyrällä muutama kerta, ja ympyrältä jatkettiin suoraan puomille. Burney otti aina hyvät viisi laukkaa.

Sitten tultiin jumppasarjaa, jossa oli puomi-ristikko-puomi-ristikko-puomi. Siitä jatkettiin vasempaan kierrokseen, ja Burney vaihtoi kaikki laukat. Kerran toisesta suunnasta poni en oikein jaksanut ensimmäisen puomin jälkeen nostaa laukkaa (tultiin puomille ravissa) ja se nosteli jalkojaan hienosti ja ravasi koko homman... :D
Lopuksi tultiin vielä rataa, ja tultiin ensimmäisenä vähän isommalle pystylle ja siitä jatkettiin päädyn kautta jumppasarjalle laukassa, jossa oli nyt isommat pystyt. Sen jälkeen tultiin puomi-maahankaivettu linja. Burney meni koko tunnin oikein hienosti, ja jäi tosi positiivinen mieli. :)
Lopuksi muutama kuva minusta ja Burneystä aiemmin joskus 2012 toukokuussa.
 Kuvat (c) Krista S.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti