sunnuntai 20. tammikuuta 2013

210. Ramseksen ratsastelua.

Olin aamulla Ramseksella puoli tuntia Annin tunnilla, ja poju oli kyllä ihan superkiva! :) Anni juoksutti sitä aluksi vähän aikaa kun poni oli taas vähän kerännyt energiaa... Se oli kuitenkin tosi kiltisti. Tehtiin aluksi ympyrällä käynnistä pysähdyksiä ja Ramses oli tosi hyvin kuulolla. Sitten jatkettiin ravissa puoli ympyrää, tehtiin siirtyminen käyntiin ja ravattiin taas puoli ympyrää ja käyntiin. Ramses ei oikein aluksi kuunnellut pidätteitä, mutta sitten se kävikin yliherkäksi ja mulle tuli ongelmia kun Ramses reagoi ihan kaikkiin apuihin. :D Hieno poika!


Sitten ravattiin vähän aikaa vaan ympyrällä ja vaihdettiin suuntaa. Tehtiin samoja harjoituksia toiseen suuntaan, ja Ramses oli tosi hieno! Se rupesi ravissa kulkemaan muodossa ekaa kertaa kun olen sillä ratsastanut. :) Ramses oli ihanan pörheä ja kuuliainen. Sitten ravien jälkeen kävelin aika pitkään ja kun muut oli laukannut, otin molempiin suuntiin yhdet laukannostot. Mentiin oikeaan kierrokseen ensin, ja Ramses nosti kyllä oikean laukan mutta lähti kuin tykin suusta... Laukkasin pari kierrosta ympyrällä ja rauhoittuihan se siitä, hakeutui kuolaintuntumalle ja oli tosi hyväntuntuinen. Toiseen suuntaan se oli heti alusta alkaen rauhallinen kun oli saanut päästellä toiseen kierrokseen. :D

Kun oli niin nätti ilmakin, niin käytiin tiellä vähän kuvailemassa. Tykkäsin kuitenkin vain kolmesta kuvasta. :D 

 

2 kommenttia:

  1. Ramseksesta tulee vieelä hiieno poika!:) jos nyt jo on noin hyvällä mallilla,kunhan malttaa niin hyvä tulee:) Todella kauniita talvikuvia+blogisi on todella kiva ja pirteä!:)
    Hieno toi liivi,mulla on samanlainen;)

    VastaaPoista