perjantai 31. toukokuuta 2013

2 7 2 Kesäpäivät ei koskaan lopu!

Siltä ainakin tuntuu, nehän on vasta alussa! Tiistaina kirjoittelin viimeksi ja silloin illemmalla kävin ratsastelemassa Esterin (huom, ratsastelemassa, en ratsastamassa) nimittäin syöttelin sitä selästä käsin, ilman satulaa ja ilman suitsia yhdellä riimunnarulla. Sitten tein jonkin verran hommia kentällä ja Esteri toimi ihan hienosti ilman toista ohjaakin. Menin myös parit puomit ja yllätyin positiivisesti miten hienosti Esteri ne ylitti!
Sitten ratsastuksen jälkeen meidän Whatsapp ryhmäkeskustelusta kävi ilmi että kaverini Amanda on ratsastamassa poniaan tien toisella puolella olevalla tallilla, joten kävelin kilometrin matkan sinne ja pyöräilin mukana kun mentiin vähän matkan päähän syöttelemään noin 20 vuotiasta issikka Ottoa!


Tänään kävin sitten maanantain jälkeen ratsastamssa Esterin kunnolla (kun tiistaina oli vähän sellaista humputtelua) ja voi että oli taas niin hankalaa. Pitkään aikaan ei Esteri ole ollut noin hankala ja kerran jopa löin hanskat tiskiin että oon out, en jaksa enää. Hetken kävelin sen vieressä ja sitten kuitenkin ajattelin "hei, et sä ole tommonen, nyt kiipeet takaisin sinne selkään ja ratsastat!!" Ja sitten ratsastin, laukkasin tosi pitkään ja annoin sen purkaa vapaapäivien energiaa. Muutaman kymmenen pääty-ympyrän jälkeen aloin työstämään laukkaa ja hieman jo rauhoittuneempi Esteri alkoi toimia laukassa ja sain sen kulkemaan parhaiten koko ratsastuksen aikana siinä vaiheessa, kun ei ollut patoutunutta energiaa niin huimasti. Vaikka Esteri oli tänään päässyt ekaa kertaa laitumelle ja kuulemma juoksennellut aika paljonkin, niin kyllä sitä virtaa riitti! Kun laukat oli hoidettu annoin Esterin kävellä hetken ja aloin sitten ratsatsamaan neliötä. Hetken työskentelyn jälkeen Esteri oli jo paljon parempi, jee! Ei luovuttaminen olisi kannattanut, nyt kun parin viikon päästä on kisatkin tulossa. Mennään ekaa kertaa pitkällä ohjelmalla Helppo B 12. kesäkuuta. Nyt vaan harjoittelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti