torstai 16. toukokuuta 2013

268. Kesäpäiviä ja haastetta pukkaa.

Haasteesta kiitos Empulle!

Haasta kahdeksan blogia.
Kaikki halukkaat saa ottaa. 

Ilmoita haastetuille haasteesta.

Kerro kahdeksan randomfaktaa itsestäsi.
(Päätin tällä kertaa kertoa faktat ilman hevosia)

1. No music - no life. 


2. Omistan ihanan Nokian liukukantisen pinkin kännykän, mutta sillä voi soittaa ja  käydä facebookissta, joten selvinnen! :D Tosin nyt olisi hankinnassa uusi puhelin. Nykyaikainen.

3. Poden tällä hetkellä kaameaa mekkokuumetta, sillä tänään ysien juhlalounaalla bongasin aivan ihania mekkoja ja haluan itsekin jo tanssimaan ja metsästämään mekkoa! :D

.c. weheartit
4. Lenkille lähteminen on välillä tosi vaikeaa, mutta kun pääsee juoksemisen makuun niin olen kiitollinen että lähdin juoksemaan. Tietty jos koiraa ei ole perässä raahattavana...

5. Oon katsonut liikaa kauhuleffoja ja kymmenisen leffaa sitten ajattelin että katson niitä oikeasti ja siedätyn... Lopputulos on se, että pelkään kolme päivää leffan jälkeen yksinolemista ja lähes kaikkea. Kun ajatukset harhailee siihen että joku tuijottaa ja seisoo takana (kuten nyt, kun puhun siitä) ahdistun kauheasti.

6. Lempileffani ovat Titanic, Holiday, Revolutionary Road ja Catch Me If You Can

7. Ylemmät leffat ovat lemppareitani siitä syystä että lempinäyttelijäni ovat Kate Winslet ja Leonardo DiCaprio, ja nämä esiintyvät Titanicissa ja Revolutionary Roadissa parina. Holidayssa näyttelee Kate ja Catch Me If You Can:issä  DiCaprio. Plussana yksi lempparinäyttelijöistäni on Hugh Grant, mutta sen kaikki leffat ovat niin hyviä, etten osaa päättää parasta. 



8. Olen belieber ja ylpeä siitä, enkä peittele sitä vaikka saisin kuinka paljon haukkumista siitä. 

Sainpas haasteeseen 8 faktaa, vaikka aika vaikeaksi meni :D En osaa kertoa itsestäni mitään mullistavia juttuja. Ja ahh, viimeinkin on selvästi alkanut kesä! Ulkona on ollut keskimäärin 20 astetta päivällä ja vaikka vähän tuuleekin, niin ei se lämpötilaa laske. Nyt oon kuitenkin kaksi päivää ollut istuttamassa kuusia, niin en ole tallille ehtinyt maanantain jälkeen.

Nyt taidan lähteä ulos hengailemaan ja ottamaan aurinkoa, sillä haluan heti alkukesästä rusketusta enkä aio homehtua koneella koko kesää, kuten viimeksi... Tai sitten vain laitan datauspaikan tuohon kuistille läppärillä, niin kuin viime kesänä ;) 


3 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo uusi banneri! Tosi kivat kuvat :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, mutta sen on vielä keskeneräinen. :) Toisesta puolesta piti tulla läpinäkyvä, mutta Gimp alkoi temppuilemaan...

    VastaaPoista
  3. Voisitko tehdä kuvin sellaisen postauksen missä kerrot miten teet bannerin? Tuo on aivan upea! :)

    VastaaPoista