lauantai 1. joulukuuta 2012

190. Joulumaaston esimakua.


Uskalsin tänään Ramseksen selkään, ja se meni ihan superhienosti! :) Juoksutin sitä ensin kentällä ja poju oli tosi rauhallinen, se väsyi nopeasti kun joutui tarpomaan kinoksessa ja nostelemaan jalkojaan. Sitten nousin selkään ajatellen 'nyt tai ei koskaan'. Myönnän että minua vähän jännitti ensin ja äiti talutti vähän matkaa, mutta mitä pidempään ratsastin sitä varmemmaksi tulin. :)
 Ramses on kyllä kehittynyt ihan kiitettävästi, se hakeutui käynnissä heti kuolaintuntumalle ja oli muutenkin aika rento useimmissa tilanteissa eikä hätkynyt turhia. Kerran kentällä se teki pienen sivuloikan kun oma raippa osui kentän aitaan, mutta muuten Ramses oli tosi kiva!




piiiiitkä poni!

kaverikuvaa :)


Äiti kävi hakemassa Esterin tallista ja lähdettiin pikkujoulumaastoon! Esteri meni ensin edellä, mutta kun oltiin yksi pätkä ravattu Ramses kiihdytti Esterin ohi enkä sitten jaksanut enää pakottaa sitä Esterin perään kun se niin kovasti tykkäsi johtaa letkaa. Se lopetti heti ohjista kiskomisen kun sai tilaa eteen eikä joutunut jumittamaan Esterin takana, kun mammatamma kävelee lyhyillä jaloillaan vähän hitaammin. :D
Otettiin me sitten ravien päälle yksi laukkapätkäkin, ja suurimman osan laukasta Ramses oli hyvin tuntumalla ja hallinnassa. Se kuitenkin säikähti taaaas puroa tien reunalla ja taaaas teki sivuloikan ihan samassa kohdassa :D Laukan jälkeen käveltiin hetki ja sitten käännyttiinkin kotiin. Joulupäivänä tehdään samalla tavalla! Me tosin aiotaan varmaan ihan pukeuta, minä olen joulupukki ja Silja saa luvan olla tonttu. :D


4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! (:

    Ja iloksesi (?) tulin ilmoittamaan, että sain koneeni toimimaan, ja tein sinulle bannerisi. :) En nyt tiedä miten se onnistui, saa antaa palautetta ja paranteluehdoituksia. Tein bannerista melko talvisen, koska ajattelin sen sopivan kuvaan. Banneri löytyy blogini "bannerisivulta". :')

    VastaaPoista
  2. Teitkö tän bannerin millä? miten sait tollasen läpinäkyvän?:)

    VastaaPoista
  3. Picmonkeyllä tekee ihmeitä :)

    VastaaPoista