perjantai 21. joulukuuta 2012

200. Hankitreeniä!

Tänään Silja tuli meille ennen kolmea ja lähdettiin siitä tallille, ja sitten ennen neljää oltiin hevosten selässä. Lähdettiin maastoon vaikka olikin jo vähän hämärää, mutta eipä siellä edes kovin pimeää tullut tuntiin kun kuu paistoi :) Menin ilman satulaa kun halusin mieluummin ponin lämmittävän takamusta ja jalkoja kun oli -11 pakkasta. :D Mentiin sellainen 40 minuutin lenkki,  eikä se ollut oikein edes lenkki. Mentiin Paljakan mäen viereistä auraamatonta tietä pitkin ylös vartti ja siellä tie loppui ja käännyttiin takaisin. Vaikka oli aika paljon lunta, ponit jaksoi umpihangessa ravata pidempiäkin pätkiä, kun ei me niitä oikein saatu pysähtymään... Esterilläkään ei ole maastoiltu aikoihin, joten se oli kyllä niin innoissaan ettei mitään rajaa!

Kun tukkitieltä oli palattu takaisin Paljakan kohdalle, laukattiin vielä se ylös ja käveltiin mäen päällä hetki. Sitten palattiinkin jo tallille. Eli ei se oikeastaan mikään lenkki ollut. :D Huomenna onkin sitten tiedossa aamulla kirkolla (viidensadan metrin päässä meiltä) joulujuhla ja todistusten jako, ja sitten kolmeksi lähden tallille viimeisiin katrilliharjoituksiin ennen esitystä, joka on sunnuntaina.

Haluaisitteko jotain erikoispostausta 200. postauksen kunniaksi?

2011 kesä
2011 maaliskuu

3 kommenttia:

  1. tee laajempi erikoispostaus ramseksesta tai esteristä,niiden suvusta,esim.onko suvussa hyvin kisoissa tai näyttelyistä pärjänneitä.esterin ja ramseksen vanhemmista olisi kiva nähdä kuvia :)ja muutenkin olisi kiva kuulla heppojesi luonteesta,ruokavalioista yms.

    VastaaPoista
  2. Joo ! Joku video vaikka sun tallipäivästö:)

    VastaaPoista
  3. Kiitos ehdotuksista, voisin toteuttaa molemmat! :) Sen videopostauksen ainakin saa tehtyä, kun nyt on loma ja valoa :)

    VastaaPoista