sunnuntai 23. joulukuuta 2012

201. Katrilliesitys.

Tässä ollaan vähän haikein tunnelmin, tuon pienen Arttu-pojan takia... Useimmat tietävät jo varmasti siitä, ja otan osaa perheen suruun. Setäni ja tätini olivat etsimässä poikaa, ja veti kyllä hiljaiseksi kun kuulin, että Arttu oli oli löydetty romahtaneesta lumiluolasta menehtyneenä... Itselläni on vähän vanhempi pikkuveli, ja tuli kyllä sellainen olo, että ketään ei saa jättää vahtimatta tuollaisiin lumitunneleihin. Meillä on kaksi sellaista pihalla, ja tuskin enää tänä talvena on halua ryömiä niihin...

Mutta toiseen aiheeseen, siis tämän illan katrilliesitykseen. Koristelin ensiksi Esterin ja Ramseksen karsinat hienoiksi. Laiteltiin hepat valmiiksi ja neljän aikaan lämmiteltiin ponit ja sitten esitettiinkin katrilli. Meidän radio oli hajonnut eilen kylmästä, joten mentiin ilman musiikkia, mutta lopussa sitten laulettiin joten se korvasi vähän puuttuvaa musiikkia. Esteri oli esityksen aikana hyvä, ja jäi tosi hyvä mieli. :) Esityksen jälkeen vietiin hepat talliin, tarjolla oli riisipuuroa (jota söin aika paljon...), pipareita, karkkia ja glögiä. Syönnin jälkeen minä ja Oona jaoimme tämän vuoden tittelit, joita oli yhteensä kymmenen.

- Vuoden 2012 Kärsivällinen
- Vuoden 2012 Maastoilijat
- Vuoden 2012 Ravuri
- Vuoden 2012 Kannustaja
- Vuoden 2012 Ratsastaja
- Vuoden 2012 Ponityttö
- Vuoden 2012 Hyvännäköinen
- Vuoden 2012 Himokas
- Vuoden 2012 Apu
- Vuoden 2012 Suomenhevonen

Maastoilijoita oli kaksi, joten titteli oli jaettu. :D Diplomeiden jakamisen jälkeen oli aikuisten joulunäytelmä, mikä oli kyllä tosi hyvä! Siinä oli joulupukki reellä ja kertoja ja kaikki. Päästiin jopa Siljan kanssa rekikyytiin!

Sitten tallissa Esteri ja Ramses saivat molemmat piparia ja Esteri olisi halunnut puuroakin, mutta sitä en sentään antanut!

HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!
(vaikkakin se on vasta huomenna. Tai no oikeastaan ylihuomenna)


1 kommentti: