maanantai 6. elokuuta 2012

Täällä taas!

Olin tänään taas tallilla, jee! Aamulla heräsin puoli yhdeksän aikaan, datailin hetken, ja lähdin sitten linkkiasemalle. Juuri ja juuri ehdin linkkiin, ja asemalla tajusin, että kiireessä kun lähtee jotain tietysti unohtuu. Ja tietenkin unohtui ratsastushousut! Mulla oli vaan farkut jalassa. Kengät oli kuitenkin mukana. Kiipesin bussiin ja ajattelin, että Pinjan lokerossa on aina ratsastushousut, kyllä niitä voi käyttää kun Pinja ei ole tunnille tulossa. No, Pinja oli vienyt housunsa kotiin. Ja Siljakin oli lähdössä ratsastuksen jälkeen suoraan toiselle tallille toista heppaa ratsastamaan. Siinä rupesin miettimään että mistäs minä nyt housut repäisen. En todellaakaan halunnut ratsastaa farkuilla. No, toinen tuntilainen (myös Aramaralta Saviolle vaihtanut) oli juuri sopivasti keskustassa ja ajoi tallille meidän ohi, ja toi sitten mulle housut meiltä :D Ennen tuntia taluttelin vielä Ramsesta ekaa kertaa tosi miehekkäät suojat jalassa (vaaleanpunaiset) ja hyvinhän se meni!

Pääsin siis tunnille. Anni pitää siis tunteja muutaman kerran viikossa Saviolla (edellisen tallin omistaja siis), mikä on tosi kiva juttu! :) Anni osaa opettaa ihan mahtavasti ja opin hurjasti sen tunneilla. Sen huomas miten ruosteessa olin kun pääsin kesän jälkeen ekaa kertaa tunnille! Kädet oli väärässä asennossa enkä tuntunut osaavan mitään... huhhuh. Pitää ruveta käymään tunneilla useammin ja toimimaan oikeasti niiden ohjeiden mukaan. Mentiin aluksi ympyrällä kaikissa askellajeissa ja koko ajan käsiä piti korjata. Ne venähti jotenkin ihan väärään asentoon, mutta kun sen pari kertaa korjasi, johan alkoi sujua. Mentiin myös vastalaukkaa molempiin suuntiin, ja Esteri meni tosi hienosti, vaikkakin pää tavallista korkeammalla ja aika jäykästi. Vasempaan kierrokseen sen laukka oli aika heikkoa. Sitten siinä vietiin poniset ulos ja pääsin vihdoin kotiin pitkän päivän päätteeksi. :D

Tehtiin molemmille poneille tällaiset hienot vihot. Sisällä lukee kaikki
ratsastukset päivämäärien kanssa, raspaukset, kengitykset, ontumiset jne, siitä on
todella hyötyä jonain päivänä! Suosittelen! :)

12 kommenttia:

  1. Meilläkin käytetään hepoilla tollasia vihkoja. Tosi hyvä keksintö! ((:

    VastaaPoista
  2. Se on! :) Siitä voi helposti tarpeen tullen katsoa esim. milloin hevonen on ontunut jne.Tai että milloin on polle kengitetty viimeksi :)

    VastaaPoista
  3. Miksi sun piti ihan ilmoittaa että se henkilö joka toi sinulle housut, oli myös vaihtanut Aramaralta? Ihan kun Aramara ei olisi jotenkin suosittu paikka, vaikka tiedän (thanks aramaralla käyvä ystäväni) että se ei niin ole! Pyh ;(

    VastaaPoista
  4. Pahoittelen, jos joku loukkaantui tuosta. Eihän sitä tiedä että jos tämä kyseinen henkilö olisi vaikka muuttanut joskus vuosia sitten? Silloin tilanne saattoi olla eri.

    VastaaPoista
  5. Mietin myös et miks piti ilmottaa tosta Aramara vaihdos jutusta:D

    VastaaPoista
  6. En ajatellut että joku saattaisi ottaa siitä nokkiinsa.

    VastaaPoista
  7. Ei mua ainakaan häirinnyt että Nina mainitsi tuon toisen ratsastajan muuton. Mutta ihanan piristävä ja iloinen postaus, oot hyvä kirjottaja! :)

    VastaaPoista
  8. En minä (olen eka ano) kyllä nokkin ottanut, hiukan tavallaan "ärsytti" kun en nyt parempaa sanaa keksinyt. Ja mielipiteensä kullakin :)

    VastaaPoista
  9. Selvä, kiitos kuitenkin selvennyksestä :)

    VastaaPoista
  10. jätin sullle mun blogiin haasteen ! :)

    VastaaPoista