lauantai 25. elokuuta 2012

Sekalaisia kuulumisia.

Niin taas. Lähes viikkoon en ole kirjoittanut, vaikka olen pyörinyt tallilla ja ratsastellut ihan normaalisti. Olen saanut aika hyvin koulun rytmistä kiinni, joten nyt yritän taas alkaa kirjoittelemaan aktiivisesti.

Elikkäs... Olen ratsastanut lähes joka päivä, Anni piti toissapäivänä estetunnin ja Esteri meni ihan kivaisasti. Mentiin vain yhtä estettä, mutta enemmän puomeja ja laukanvaihtoja. Eilen sitten ratsastelin koulua, enkä voinut mennä koulurataa kun kentällä hääri muitakin ratsukoita ja siellä oli esteitä.

Tänään ratsastin Robi-nimisellä ruunalla. Robi on melko samantyyppinen kuin Esteri, mutta se on kuitenkin huomattavasti erilainen. Robilta ei ole aikoihin vaadittu oikein päin kulkemista, joten siinä olikin ratsastamista. Tein ympyröitä ja asetin, mutta ei, Robi kulki pää pystyssä eikä suostunut tekemään mitään. Lopulta se kuitenkin alkoi kulkea kaula kaarella ja kantoi itseään pieniä matkoja kerralla. Sain sen rentoutumaan laukassa hyvin, ja ravissakin oli oikein kivoja pätkiä. Oikein kiva tapaus! Saatan ratsastaa ponilla huomennakin, vaikka menenkin estevalkkaan Tähdellä. Estevalkassa hypätään muuten maastoesteitä! Toivon saavani kuvaajan paikalle, joten luvassa saattaa olla kuvapostaus.


Robi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti