lauantai 13. heinäkuuta 2013

Näyttävä paluu.


  

 
 
 

Fiuuuu, täällä taas! Uudistin hieman ulkoasua ja teki taas mieli kirjoittaa, joten komea come back paljon asian kera. Täällä on tapahtunut vaikka mitä: Ramses kävi tänään ekoissa kisoissaan, Esterillä olen käynyt parissa koulukisoissa Jyväskylässä sekä Muuramessa, ollaan ylitetty Esterin kanssa muuri (!), käyty estevalmennuksissa ja suurin osa tapahtumista on vielä tulossa. Kuten poninäyttelyt, ratsastusleiri ja muutamat kisat.
  Aloitetaan vaikka tämän päivän kisoista, joissa Ramses hyppäsi alueluokan 90 senttiä. Kisat olivat kansalliset Suojakallion kentällä ja vaikka Ramsesta jännitti tosi paljon aluksi, niin ihan nopeasti se kuitenkin keskittyi hommiin. Ja itse en sentään ratsastanut, vaan meidän ratsastuksenopettaja ja ratsuttaja käytti sen. Radalla tuli muutama alas ja sarjalle se rikkoi raville, ottaen molemmilta sarjoilta yhdet puomit alas. Se ei kuitenkaan kieltänyt kertaakaan vaikka epäröi monta kertaa, se on oikeen rehellinen joten menee yli mistä vaan.
  Käytiin Esterin kanssa kesäkuussa Killerin aluekilpailuissa joissa ratsastin seuraluokassa Helpon B:n. Sieltä tuli prosentteja noin 55, ja tulokseen olin ihan ok tyytyväinen sillä poni poikitti radalla, ei suostunut välillä liikkumaan ja pelkäsi aitoja... Saatiin käynnistä kakkonen, yolo moment. :) En ole koskaan saanut mistään niin huonoa numeroa, mutta siitä vain parantamaan päin!
Toiset kisat meillä oli Muuramessa Hillside Stablella, joissa mentiin kaksi luokkaa. Ensin Helppo C, joissa Esteri sai aivan vapaasti pelätä aitoja ja jännittää, sillä B:ssä se ei enää niin tehnyt. Ekasta ohjelmasta tuli 62,95% ja toisesta 64%, ja molemmat oli ihan huippuhyvin!
  Okeiii, sitten eilisen muurin ylittämisestä. Se oli vaikea ja pitkä prosessi mutta kyllähän siitä lopulta päästiin yli... lopulta. Alussa kun totuttelin ponia muuriin, se alkoi pyöriä ympäri ja nousi pystyyn pariin otteeseen. Okei, ei se sillä tavalla kynttilä-tyyliin pystyyn noussut, mutta nosti kyllä etukoipia maasta ihan kiitettävästi. Se ei ikinä, ikinä tee niin, joten se varmasti oli menettämässä hermojaan ja esitteli "pahiksen" puoliaan. (Okei tiedän ettei sillä ole pahispuolta, se on syötävän suloinen yrittäessään suuttua.)

Nyt tuli taas pitkää stooria, sillä onhan tässä tapahtunut jo kaikenlaista! :) Toivotaan että kirjoitusinto nousee taas huippuunsa ja blogin suunta menee taas ylöspäin!

Ulkoasu on vielä kesken, joten kärsivällisyyttä!

5 kommenttia:

  1. Onko tuo "sekopää" video siltä eiliseltä muuriharjoitukselta? Tuo ei kyllä oo nähnykkään pystyyn nousemista, katso youtubesta kunnon pystyyn nousemis videoita ja sano sitten hyppiikö esteri pystyyn :) ja sun instagram kuvassakaan esteri kyllä lähelläkään hyppää PYSTYYN ??? :)

    VastaaPoista
  2. Esterille se on aika "paljon", sillä se ei koskaan tee läheskään tuollaista. :D Kaikkia sen riehumisia ei kuitenkaan saatu videolle, joten tiedän kyllä itse parhaiten.

    VastaaPoista
  3. Sillä ei ole mitään väliä kuinka korkealle etujalat nousevat, jos etujalat nousevat irti maasta se on pystyyn hyppääminen.

    VastaaPoista
  4. Ihana tää ulkoasu, tykkään tosta yaustasta, mistä löysit sen? :)

    VastaaPoista