perjantai 19. heinäkuuta 2013

Happy birthday me!

Synttäriaamu! Täytin tänään täydet 14 vuotta ja heti sateisessa aamussa lähdettiin Lauran kanssa tallille. Ei ole parempaa tapaa viettää synttäriaamua! Ratsastin tänään Esterin kevyesti koulupuolella läpi ja sitten lyhensin jalustimia reiällä ja tulin muutaman kerran paria kavalettia.
Esteri toimi tosi kivasti ja kävin läpi käynnissä sekä ravissa vasta-, sulku- ja avotaivutukset ympyrällä. Esterin kaula notkistui näistä hyvin ja se kantoi itseään paremmin. Kevyen läpiratsastuksen jälkeen tulin muutamaan kertaan kavaletteja. Poni tuntui aluksi tosi hitaalta eikä kuunnellut sisäpohjetta lainkaan, mutta hienosäädön jälkeen aikaiseksi saatiin ihan kivoja hyppyjä.
Ramsesta juoksutin kevyesti eilisen rankan maastolenkin jälkeen. Käytiin siis molempien ponien kanssa traikulla vähän kauempana ratsastamassa noin tunnin lenkki, ja oli kyllä ihan mahtavaa! Mentiin välillä ihan kuivassa mäntymetsässä, toisaalla oli taas pitkiä laukkateitä, päästiin myös kahluuttamaan heppoja pienen altaan rannassa, hypättiin pientä maastoestettä jne. Huippukivaa! Ja hyvän lenkin päätteeksi ja ihmetykseksi Ramses käveli upeasti koppiin ilman taluttajaa.
Mutta asiaan :D Juoksutin Ramsesta jonkin aikaa, tehtiin vähän näyttelyharjoituksia (seisomista, kolmiolla juoksemista). Laura toimi tuomarina ja kävi koko hepan läpi pariin otteeseen. Pujottelin myös Ramseksen kanssa töttöröiden väleistä ja harjoiteltiin käsimerkkejä, esim. peruutus, stop, sivulle vievät ja pään laskeminen.

Ja kuvat on taas kännykkälaatua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti