keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Koulukiemuroita.


Ratsastin tänään viikonlopun kisoja ajatellen molemmilla poneilla kouluradat läpi ja nyt pidetään vaan peukkuja pystyssä että Ramses toimii myös esteradalla! Ja että Esteri hyppää ollenkaan... Ramses oli huippuhyvä ja koulukiemurat onnistui upeasti mutta Esterillä se meni loppujen lopuksi vääntämiseksi. Se ei jaksanut ollenkaan keskittyä ja radalla väisteli töttöröitä (merkkasivat kirjainten paikkaa) ja ääääh. Onneksi Ramses kuitenkin oli super joten mieli on kuitenkin hyvä. :)
  Radat on kummallekin ponille oikein hyvät. Ramses menee Raviohjelma Piaffen jossa ei ole laukkaa laisinkaan, ja Esteri menee Helppo B:2009. Estepuolella Esteri hyppää ristikkoluokan sekä 50-60 senttiä, ja Ramses vain ristikkoluokan. Kyllä me selvitään!

Eilen käytiin hyppäämässä Suojakallion kentällä, pidettiin viikottainen tunti tällä kertaa siellä. Ramses sähläsi verrytellessä tosi paljon ja pelkäsin että se aloittaa taas sekoilemisen, mutta kun alettiin hyppäämään tekniikkaa ja tehtiin tehtäviä, se rauhoittui. Ramses otti aluksi pitkiä hyppyjä eikä käyttänyt selkäänsä, mutta pienen hiomisen jälkeen homma alkoi toimia. Loppujen lopuksi hypättiin kahdeksan esteen rata, mukaan lukien muuri. Minua jännitti ihan kauheasti mutta muuristakin päästiin yli! Ramses hyppäsi rehellisesti kaikki mille ohjasin, mutta kun toisella kertaa yritin ohjata muurille, jotain meni pieleen ja Ramses livahti ohi. Kolmannella kerralla jäin jälkeen hypyssä kun tultiin ihan oudosti... Päästin ohjat ihan löysiksi sillä en halunnut todellakaan kiskoa Ramsesta suusta, mutta tultiin sentään hengissä alas. Neljäs kerta oli ihan perfecto, kaikki onnistui ja olin ihan ouuuuu me ollaan hyviä!

Samalla pääsee esittelyyn uusi Heponetistä ostettu huppari, johon olen aivan rakastunut. Samaan settiin kuuluu collegehousut. Tämä kappale on tosiaan kokoa L (large), ja vaikka hieman löysä minun pienelle vartalolleni, niin ainakin hihat on juuri sopivat. Ainakin on kasvunvaraa! Huppari on oikein tyylikäs ja sopiikin hyvin meidän väreihin!

En oikeasti ole noin lihava... seliseli, large huppari tekee musta läskin! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti