sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Viikonlopun viettoa

Kerrankin olin koko viikonlopun kotona ja pääsin vielä lauantaina ratsastamaan kerrankin itsenäisesti, ollaan nimittäin käyty pitkään joka lauantai tunnilla joten materiaalia ei ole saatu. Oli ihan mukavaa ratsastella ihan rauhassa ja nukkua pitkään! Käytiin Millin rokotuksen takia vain kevyt maastokävely ja sen päätteeksi ratsastin Ramseksella vielä reippaasti kentällä ja annoin sen liikkua eteenpäin.
Täällä on ollut tosi aurinkoista ja lämpömittari näyttää lähes kymmentä astetta. Toivon todella ettei tule enää takatalvea ja saadaan kevät!


Näin sunnuntaina tehtiin aamulla kuvausreissu Lauran kanssa ja illaksi kiiruhdin koulutunnille Millillä. Teki muuten taas hyvää, sillä Annin ratsastuksen jälkeen Milliä kiukutti se, etten mä osannut. Siispä se riisti minulta ravista koko ajan laukkaan eikä suostunut pysähtymään. Miten hullulta kuullostaa tuossa tilanteessa painaa pohkeet vaan tiukemmin kiinni? No mun korvaan ihan typerältä mutta se toimi ja niin Milliä pitää ratsastaa. Sen isä on täysiverinen joten vauhti on sillä verissä. Siispä se täytyy käyttää hyväksi ja ratsastaa paljon pohkeella ja istunnalla. Lopputunnista Milli toimi kuin unelma ja paremmin kuin koskaan! Se oli energinen liikkeissään mutta käytti selkäänsä ja toimi hyvin pohkeilla. Tulinen heppa.
Tunnista ei jälleen ole minkäänlaista materiaalia, mutta lätkin loppuun muutamat kuvat sunnuntailta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti