sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Aarreaitta

Sunnuntaista sunnuntaihin, ja taas viikon laiskuuden jälkeen postaus. Mulla ei ole oikeen ollut materiaalia, mutta tein uuden bannerin ja ulkoasu muokkaantuu tässä ajan saatossa vielä hieman. Kunhan jaksan.
Mutta nyt on asiaakin! Keskiviikkona meillä oli Sanna Backlundin valmennus, joka oli taas pitkästä aikaan ihan hyvästä. Oon hypännyt Ramseksella viimeksi ehkä joskus tammikuussa, sillä Millin tulon jälkeen en ole sen selkään ehtinyt juuri lainkaan. Ramses oli aikalailla pukkituulella joten ainut keino pitää se kuosissa oli vain se, että jouduin pitämään sen pään tosi korkealla. Ei se onneksi kertaakaan pukittanut, mutta lähellä oli.


Tää postaus onkin oikea aarreaitta, sillä tähän tulee nyt paljon asiaa ja paljon kuvia, kaikki eri asioista.
Lauantaina estetunnin jälkeen (joka muuten meni Millillä ihan sairaan hyvin, se on kehittynyt ihan älyttömän paljon!) lähdettiin serkun kanssa Helsinkiin, sillä illalla olisi Satin Circuksen keikka, jota näkisimme ekaa kertaa. Lämppärinä toimi Elias Kaskinen & Päivän Sankarit, jotka on julkaisseet biisin Sano Se Mulle. Kymmeneltä Satin Circus alkoi soittaa ja ei vitsi sitä meininkiä! Mahtavaa ja pirteetä musiikkia hyvällä mielellä. Tykkäsin ihan sikana, liputkin oli halvat ja pääsi samalla pitkästä aikaa pääkaupunkiseudulle kunnolla. Uusia ihmisiä bongattu, paljon keikkakuvia otettu ja oli mahtavaa päästä juttelemaan Ollille, Kripelle, Axelille ja Paulille. Vitsit, varmasti meen uudestaan!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti