sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Mennään pakkaselle


Pakkasta on vasta pari astetta, mutta tuntuu siltä, että ollaan jo vähintään 30 astetta miinuksen puolella. En kuitenkaan valita, tätä oon oottanut, ja nyt näyttäisi pysyvänkin pakkasen puolella, niin toivottavasti lumi jää maahan! Oli ihan huippua herätä sunnuntaiaamuna ja huomata että maassa oli ihana lumipeite. Kotona ehti kevyesti syömään aamupalan ja laitella ulos jouluvalot sekä katolle jouluporon ennen kuin lähdettiin tallille. Tänään meidän mummikin tuli Jämsään asti! Isovanhemmat asuu nykyään Kyproksella, joten oli upeeta nähdä pitkästä aikaa! Hiihtolomaa odotellessa, jolloin me lähdetään sinne.


Ratsastettiin ensin serkun kanssa hetki kentällä, ja sitten lähdettiin äidin kanssa maastoon. Ratsastin pitkästä aikaa Ramseksella, ja ei vitsi on taas niin kiitollinen olo tuosta ponista! Se on koulutettu niin hyvin, etten voi muuta kuin kiittää Annia ihan sairaasti siitä. Ramses on fiksuin melkein 5-vuotias mitä olen koskaan tavannut. Vaikka se on perusluonteeltaan innokas ja vauhdikas, se on ratsastaessa kylmäpäinen ja ainakin kotikentällä rauhallinen. Pärjään sen kanssa hyvin nykyään yksinkin.
Tein perussiirtymisiä ja pari laukannostoa ennen kuin lähdettiin maastoon. Käytiin vaan vähän laukkaamassa ihanassa kelissä muttei ehditty kauaa olemaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti