maanantai 10. kesäkuuta 2013

2 8 0 Tiukkaa treeniä.


Eilen Ramses pääsi estevalmennukseen läheiselle tallille. Lastausta pitää taas alkaa harjoitella, sillä se oli selvästi unohtanut koko homman... Varsinkin kun se selvästi tajusi että kärry ei ollutkaan enää sama, joten stop tuli jopa viiden metrin päähän. Saatiin kuitenkin heppa koppiin molemmissa päissä. Kun tultiin kotiin, päätettiin yrittää ottaa Ramses etukautta ulos. Traikku on nimittäin sellainen, että takaapäin lastataan ja edestä otetaan ulos. Sehän on ihan hyvä meille, kun Esteri on juuri sellainen että se puskee taaksepäin ja ryntää perä edellä ulos. Ekalla yrityksellä Ramses loikkasi koko sillan yli (krhm...). Laitettiin poni takaisin koppiin, annettiin seisoa hetki ja otettiin sitten taas ulos. Tällä kertaa se koski kyllä siltaan, mutta ravasi sen alas. Kolmannella kokeilulla Ramses malttoi ihan rauhassa kävellä ihan koko sillan alas asti!

Valkassa Ramses oli kuitenkin ihan hyvä, vaikka paikka oli uusi ja siinä oli kaksi aivan vierasta hevosta. Valmentaja kehui Ramsesta ja sanoi, että siitä tulee kyllä kisaponi! Suunniteltiin lähtöä syksyllä laatuponikilpailuun, ja ainakin ensi vuonna mennään Ponibreedersiin! Tästä se lähtee.

Tänään käytiin samalla kentällä ratsastamassa, missä kävimme My Day-postauksessa katsomassa kisoja lauantaina. Menin ensin Ramseksella ja pienen jännittelyn jälkeen poju oli ihan hieno. Äiti oli ratsastanut Esteriä jo jonkin aikaa, joten se oli lämmin kun kiipesin sen selkään. Ratsastin radan läpi ja muistin sen kokonaan, jee! :D Nyt pitää kuitenkin vielä kerrata ja huomenna vikat treenit keskiviikon kisoja varten.


Eilistä treeniä kotikentällä ^

3 kommenttia:

  1. Anni on kehunu ramsedta tosi paljon, ois tosi kiva nähdä videolla kun sillä mennään ! Upee herra :3 ! T helmii

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla ja kiitti! :) mulla on nyt aika paljon matskuakin, nii jos sitä tässä tekis jonkun koosteen :)

    VastaaPoista