torstai 6. kesäkuuta 2013

2 7 6 Suunnitelmia lomalle?

Elikkäs, tänään saapui leirikirje! Olen menossa 23-26.07 valmennusleirille Aramaraan. Kaikki muut oli saaneet kirjeet jo, mutta mulle tätä ei ollut saapunut. Panikoin jo, että se on hukkunut postissa tai jotain vastaavaa, mutta tänään tunnin alussa Anni sanoi, että se kirje on ollut auton lokerossa jo aikoja mutta on unohtanut antaa sen. Kirje on kuulemma käynyt jopa Virossa, mutta nyt se päätyi sitten vihdoin mulle.


Leirille otan Esterin mukaan ja ootan tätä jo innolla! Samalle leirille tulee myös Silja Robin kanssa meidän tallilta, ja sitten Aramaralla käyvät kaverini Jenna ja Alisa. Tämä oisi siis ainakin ykkössuunnitelmissa! Mullahan on synttärit 19. heinäkuuta, niin leiri on juuri sopivasti vähän sen jälkeen.

Ja sitten tässä muutaman viikon päästä on Kati Mallatin valmennusleiri samassa paikassa, ja Anni lupasi ottaa Ramseksen sinne hypättäväksi! Se on kolmen päivän leiri, ja Ramses pääsee sinne sitten hyppäämään. En tiedä vielä mistä saan kyydin sinne että pääsen katsomaan iltapäivätunteja, mutta jos en mistään kyytiä saa niin onhan pyörä keksitty. Kyllä mä tossa yksi kesä pyöräilin sinne tosi useasti, niin ei se varmaan pahaakaan tee.

Kävin tiistaina ratsastamassa Esterin nopeasti, samana iltana kun palasin Helsingistä. Poni oli yllättävän kiva vaikka en juuri ratsastanut sitä oikeasti. Liikutin vaan jonkin verran että lihakset pysyy vetreinä ja Esteri on hyvä kisoissa ensi keskiviikkona.


2 kommenttia: