keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Aurinkoisia kevätpäiviä

Tiistaina oli ihan mahtava keli, joten päätettiin Jennan kanssa lähteä yhdessä tallille ratsastamaan ja ottamaan kuvia, sillä näin upea kevät pitää ikuistaa! Saatiin ihania kuvia vaikka Milli ei ollut aivan kuvaustuulella. Ramses kuitenkin söpöili senkin edestä.
Juoksutimme Millin reippaasti ja ratsastimme Ramseksen. Ratsastus oli kevyt ja otin pari testaushyppyä portille, sillä tänään meillä piti olla estevalmennukset. Sain kuitenkin ihan tyhjästä kamalan kurkkutaudin, joten valmennukset jouduttiin jättämään väliin.


Toivottavasti tervehdyn nopeasti, jotta loppuviikon tunnit ei jää ratsastamatta. Ajattelin mennä ihan justiinsa nukkumaan tän taudin pois ja katsotaan, josko pääsisin huomenna kouluun. Koko tämän päivän makoilin sohvalla ja yritin selvitä järkyttävän kurkkukivun ja yskän kanssa. Mahtava päivä meni ihan sivuun, höh.
Kesä on ihan juuri täällä, koska tallin vieressä kasvoi jo tuoretta ruohoa! Ihan mahtavaa, enää vähän päälle 50 päivää ja noin 35 koulupäivää kesälomaan. Niin vähän herätyksiä, ne pystyy jo kohta laskemaan sormilla. Ja varpailla. Mutta nyt viimeiset ja kuvat, ja painun nukkumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti