perjantai 24. heinäkuuta 2015

Hyvä päivä radalla


Tänään oli tosi hyvä päivä käydä treenaamassa läheisellä raviradalla, sillä taivas oli pilvinen eikä ollut liian kuuma. Vähän tihutteli vettä, mutta kunnolla alkoi satamaan vasta kun olimme ajamassa tallilta kotiin.
Tämän viikon keskiviikkona meillä olisi pitänyt olla laukkalähtö Uuraisissa, mutta se peruttiin vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Toivotaan kuitenkin että näitä tulee, viimeistään ensi keväänä sitten! Laukkaaminen oikealla radalla ja oikealla laukka/montesatulalla on oikeasti tosi kivaa ja hyvää vaihtelua. Ramses tykkää hurjasti ja niin mäkin. Meillä on lupa käydä laukkaamassa, joten on kiva ettei ravaajien ja meidän välillä ole kitkaa eri lajin vuoksi. Nyt oltiin kuitenkin yksin radalla ja muita tuli vasta heti meidän lopetettua.

Lämmittelin kävelemällä takasuoralle asti, ravasin etukaarteen ja laukkasin hitaalla tahdilla etusuoran. Otin Ramseksen hyvin pohkeen eteen ja harjoittelin muutaman kerran vaikean kohdan, jossa Ramseksen on opittava pysymään sisäradalla. Se lähtee helposti valumaan kohti varikkoa, ja sisäradalla pysyminen voittaa muutamia sekunteja.


Verryttelyn ja yhden kiihdytyksen jälkeen ratsastin kilometrin, rauhallisella laukalla puoleenväliin ja kiihdytyksellä maaliin. Videossa jotkut kohdat ovat sumeita, kuvaaja ei osaa vielä tarkentaa... haha. Mutta jossain siellä näkyy harmaa salama!


         

4 kommenttia:

  1. Tosi fiksua, että olette ihan lupaa kysynyt :)! Mutta kyllä raviradalla saa laukatakkin ilman mitään erillistä lupaakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kysyttiin lupa ihan varmistukseksi ettei tule ongelmia :)

      Poista
  2. Ihan huiman hauskalta näyttää teiän meno, on varmaan ihan superii tuntee kuinka voimakas elukka on alla ku mennään tuhatta ja sataa ;) :D

    VastaaPoista